KONE AS er en av landets største leverandør av heiser og heisservice.

Ladegaard Norge AS gjennomførte i 2010 og 2011 kurs i kundeservice og mersalg for montørene i noen av våre avdelinger. Vår erfaring med Ladegaard Norge AS var så gode at når vi i 2012 skulle kurse alle våre 250 medarbeidere i kundebehandling, både funksjonærer og montører, var Jonny Gander Hansen og Ladegaard Norge AS et naturlig valg. Vi har stor tro på at en fantastisk kundebehandling, sammen med gode produkter og dyktige medarbeidere, er det som skal til for å for å øke markedsandeler gjennom langsiktige og meget fornøyde kunder. Etter å ha gjennomført i alt 13 kurs rundt om i hele Norge, har vi så langt oppsummert dette som en stor success, noe som i stor grad skyldes et meget godt samarbeid og opplegg fra Jonny og Ladegaard.

– Henrik Wergeland, Servicesjef i KONE AS

kone