Skreddersydde Webinarer

LADEGAARD Norge AS leverer nå også skreddersydde webinarer!

Les Mer

LADEGAARD satser på VR

Hvorfor VR?  Forskning viser at vi mennesker egentlig er ganske dårlig på å omgjøre teori til praksis. Det vil derfor […]

Les Mer

Sertifisering Everything DiSC®

LADEGAARD Norge AS tilbyr nå Sertifiserings-kurs i Everything DiSC® Workplace for alle bedrifter som ønsker å spare tid, penger, og ikke minst kunne utvikle og beholde kompetansen internt.

DiSC, et fantastisk verktøy for ledere. selgere og alle ansatte i en bedrift.

Les Mer

Nøkkelen til god ledelse

Et komplett lederutviklingsprogram som kombinerer e-læring, bok, artikler og videoer mm. Nøkkelen til god ledelse er et praktisk og anvendelig verktøy i lederens hverdag, med konkrete teknikker og anvendelige metoder som enkelt implementeres i det daglige arbeidet.

Les Mer

Nøkkelen til god service

Et komplett serviceutviklingsprogram som kombinerer e-læring, bok, cd, artikler og videoer mm. Nøkkelen til god service er et praktisk og anvendelig treningsverktøy i serviceyterens hverdag, og inneholder en rekke konkrete teknikker som enkelt kan implementeres i det daglige arbeidet.

Les Mer

Nøkkelen til det gode salg

Et komplett salgsutviklingsprogram som kombinerer e-læring, bok, cd, artikler og videoer mm. Nøkkelen til det gode salg er et praktisk og anvendelig verktøy i enhver selgers hverdag. Med mulighet til å trene til alle døgnets tider, og teste seg selv i sine salgskunnskaper er Nøkkelen til det gode salg en av markedets mest populære salgstreningsverktøy.

Les Mer